BEKA smeersysteem collengineering

Onderneming

BEKA Nederland B.V. in Zevenbergen is een dochteronderneming van de Duitse fabrikant Baier + Köppel GmbH + Co. Deze firma kent een indrukwekkende traditie op het gebied van smeertechniek. Baier + Köppel kan putten uit een enorme hoeveelheid kennis en ervaring voor de ontwikkeling en fabricage van kwaliteitsproducten. Reeds in 1927 werd gestart met de verkoop van olie- en vetsmeerpompen voor voertuigen en machines. Vandaag de dag behoort de onderneming met haar BEKA en BEKA-MAX smeersystemen tot de absolute wereldtop, met vertegenwoordigingen in meer dan 26 landen.

BEKA Nederland B.V. richt haar activiteiten specifiek op de Nederlandse markt, onder andere met bedrijfsgericht advies, vakkundig montagewerk en service. Zo hanteert BEKA Nederland B.V. diverse systeem-layouts die beantwoorden aan de modernste gebruikseisen op het gebied van smeertechniek. Op aanvraag zijn ook ontwerpen op maat leverbaar.

BEKA Nederland B.V. is officieel distributeur van Simatec ag uit Zwitzerland. Wilt u gericht en uitvoerig antwoord op uw vragen, neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

Contact

BEKA Nederland B.V.
Wagenmakerij 11
4762 AV Zevenbergen

T: 0168 371 538
F: 0168 338 329
E: info@beka.nl
I:   www.beka.nl